CHANGE YOUR BELIEFS AND YOU WILL CHANGE YOUR

LIFE

Sem raziskovalka po duši, navdušena nad novimi zamislimi, novim znanjem in načini za izboljševanje svojega življenja. Izobraževala sem se na različnih šolah po svetu ter se na začetku svoje kariere usmerila v management in razvoj posla. Zaradi hudih izzivov v karieri sem se soočila s težavami, ki jih dandanes vsi poznamo - konstanten stres, nespečnost, preutrujenost, kar me je čez čas pripeljalo do težav z zdravjem in kroničnih bolečin.

 

Skozi lasten proces intenzivne spremembe in samoozdravitve sem se poglobila v področje nevroznanosti, epigenetike in psihološke kineziologije. Prebijala sem se skozi poplavo informacij in metod, dokler nisem našla pravih s katerimi sem se lahko spremenila in si hitro ter učinkovito pomagala. Še posebej v PSYCH-K sem se našla in verjamem, da je ta metoda prava, učinkovita in najhitrejša ter lahko z njo pomagam tudi vam. Začutila sem, da je to moje srčno poslanstvo in sem tudi profesionalno stopila na to pot.

Učila sem se pri strokovnjakih, kot so dr. Joe Dispenza, Bruce Lipton Ph.D., Eckhart Tolle, dr. Yuri Yatsko in mnogi drugi. Tu sem tudi izvedela za PSYCH-K metodo, ki so jo navedli kot eno najhitrejših metod za spremembo podzavestnih prepričanj.

o meni

psych-k metoda

 
 

Psyck-K je energijska psihološka metoda, ki temelji na določenih starodavnih modrostih o energiji in kineziologiji. Temelji na dejstvu, da se na okolje odzivamo na podlagi preteklih programiranih vzorcev vedenja, ki so v naši podzavesti shranjeni kot prepričanja. Program, ki je nastal na nezavedni ravni, vpliva na naše vedenje in se ponavadi ne spremeni, dokler ga ne nadomestimo z drugim. Ko spremenimo program, vplivamo na naša zavestna dejanja.

Psych-K je metoda, ki spreminja negativna nezavedna prepričanja v prepričanja, ki ugodno vplivajo na naše življenje in omogočajo osebnostne spremembe.
S spreminjanjem prepričanj na nezavednem nivoju učinkovito, enostavno in varno vpliva na spreminjanje vedenja, navad in prepričanj na zavestnem nivoju.


Psych-K metoda omogoča neposredno komunikacijo z nezavednim umom in že v nekaj minutah lahko uspešno nadomesti omejujoča prepričanja s pozitivnimi.

Psych-K presega standardne metode vizualizacije, afirmacije, moči volje in pozitivnega mišljenja.

Ustanovitelj metode Robert M. Williams (med drugim je študiral psihoterapijo, psihologijo, hipnozo in NLP), zavrača tri zelo popularne mite in meni, da "NI RES,:

- Če si dolgo časa gojil neko negativno prepričanje, bo trajalo dolgo časa, da ga boš spremenil.
- No pain, no gain ali po domače: Grozno se moraš truditi, če hočeš spremeniti kaj pri sebi.
- Da premagaš nek problem pri sebi, se moraš dokopati do njegovega vzroka.”

PSYCH-K metoda velja za eno najhitrejših metod spremembe podzavestnih prepričanj. O njej pišejo in jo svetujejo veliki svetovni strokovnjaki kot so dr. Bruce Lipton, Church Dawson...

Veronika Golob

Ljubljana​​

Tel: 040-474-101

​​

info@svgolob.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© by Veronika Golob.