Psyck-K je energijska psihološka metoda, ki temelji na določenih starodavnih modrostih o energiji in kineziologiji. Temelji na dejstvu, da se na okolje odzivamo na podlagi preteklih programiranih vzorcev vedenja, ki so v naši podzavesti shranjeni kot prepričanja. Program, ki je nastal na nezavedni ravni, vpliva na naše vedenje in se ponavadi ne spremeni, dokler ga ne nadomestimo z drugim. Ko spremenimo program, vplivamo na naša zavestna dejanja.

Psych-K je metoda, ki spreminja negativna nezavedna prepričanja v prepričanja, ki ugodno vplivajo na naše življenje in omogočajo osebnostne spremembe.
S spreminjanjem prepričanj na nezavednem nivoju učinkovito, enostavno in varno vpliva na spreminjanje vedenja, navad in prepričanj na zavestnem nivoju.


Psych-K metoda omogoča neposredno komunikacijo z nezavednim umom in že v nekaj minutah lahko uspešno nadomesti omejujoča prepričanja s pozitivnimi.

Psych-K presega standardne metode vizualizacije, afirmacije, moči volje in pozitivnega mišljenja.

Ustanovitelj metode Robert M. Williams (med drugim je študiral psihoterapijo, psihologijo, hipnozo in NLP), zavrača tri zelo popularne mite in pravi "NI RES,:

- Če si dolgo časa gojil neko negativno prepričanje, bo trajalo dolgo časa, da ga boš spremenil.
- No pain, no gain ali po domače: Grozno se moraš truditi, če hočeš spremeniti kaj pri sebi.
- Da premagaš nek problem pri sebi, se moraš dokopati do njegovega vzroka.

PSYCH-K metoda velja za eno najhitrejših metod spremembe podzavestnih prepričanj. O njej pišejo in jo svetujejo veliki svetovni strokovnjaki kot so dr. Bruce Lipton, Church Dawson...

Veronika Golob

Ljubljana​​

Tel: 040-474-101

​​

info@svgolob.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© by Veronika Golob.