obvladovanje stresa

Stres je postal skoraj stalnica v današnjem življenjskem ritmu. V osnovi je stres namenjen zaščiti pred nevarnostmi in je naraven odziv telesa na dogodke, ki vas ogrožajo. Ko zaznate nevarnost, realno ali namišljeno, se vaše telo avtomatsko odzove in vas želi pripraviti na soočenje z njo. Temu pravimo »beg ali boj« odziv. V manjših količinah je lahko pozitiven in vam pomaga uspešno opraviti določene naloge in izzive. Problem nastane, če je stres dolgotrajen in postane kroničen.

Telo ne loči med fizičnimi in psihičnimi grožnjami. Odziv je enak. Ko ste pod stresom zaradi zahtevnega šefa, prenatrpanega urnika, prepira, se telo odzove enako, kot bi bili življenjsko ogroženi. Če je tega veliko, ste stalno pod visokim stresom in telo nima priložnosti, da se vrne nazaj v normalo.

Dolgotrajna izpostavljenost stresu lahko vodi v resne zdravstvene težave. Kronični stres namreč podre skoraj vse sisteme ravnotežja v telesu, s tem pa oslabi imunski sistem, poveča tveganje za srčni napad, pospeši staranje ipd. Pride lahko tudi do možganskih sprememb ali anksioznosti, včasih lahko vodi celo v depresijo.

Mnoge zdravstvene težave so posledica stresa kot na primer:

  • težave s prebavo

  • težave s spanjem

  • depresija

  • bolečine

  • bolezni srca

  • težave z vzdrževanjem konstantne teže

  • avto-imune bolezni

PSYCH-K metoda uporablja posebne tehnike za razpustitev podzavestnega stresa in travm. Poleg tega skupaj preverimo ali imate še kakšna podzavestna prepričanja, ki povečujejo vašo nagnjenost k zaskrbljenosti ali anksioznosti. Ta proces je zares učinkovit, saj zadevo odpravimo na podzavestnem nivoju in ne samo na zavestnem.

Stres, ki je  dandanes zelo prisoten v naših življenjih  nam povzroča nemalo težav in  zelo vpliva na naše  telo. Povzroča težave na našem mentalnem in fizičnem nivoju.  Stres podre naše ravnovesje v telesu, niža imunski sistem.

Tradicionalna kitajska medicina je stara veda preko 3.000 let in nas uči pravilno živeti in  se zdravo prehranjevati. Človek je del narave, živi od neba (dihanje, zrak) in od zemlje (prehrana, voda). Zato je pomembno, da upoštevamo zakone narave  in jih živimo, da smo v ravnovesju.  Neločljiva je povezanost telesa, duha in duše. Ko tega ravnovesja ni zbolimo oz. se začenjajo pojavljati razne težave. Stres vpliva na naše celotno telo: na želodec, srce, jetra, pljuča in ledvica.

Kako je sestavljen paket in kako potekajo srečanja?

Da bova pomagali  vaše telo in um postaviti nazaj v ravnovesje, bova poskrbeli skupaj z vami. En del na podzavestnem nivoju in drugi del s pravilno prehrano, odpravo energetskih zastojev v telesu, spremembo navad.


Vsako srečanje boste imeli s Sabino Veroniko in nato z Apolonijo (ali obratno odvisno od tematike tedna) - z vsako po 60 min.  Srečanje bo dolgo 2 uri. 

Najprej imate posvet s Sabino Veroniko, kjer na začetku skozi pogovor ugotoviva kakšno je trenutno stanje, kaj vam povzroča stres in kaj želite spremeniti. Takoj zatem začneva z delom na podzavesti, s spremembo podzavestnih prepričanj in odpravo stresnih reakcij. Glede na to, da tukaj delava na stresu in zaskrbljenosti preveriva s čim v povezavi imate podzavestne stresne odzive, katera prepričanja vas omejujejo in v vas zbujajo skrbi. S PSYCH-K sprostiva ta stres iz vaše podzavesti in vas osvobodiva, da se vam to v prihodnje ne ponavlja več. Sprememba prepričanj je proces (kot lupljenje čebule - sloj za slojem), zato bova glede na vaše reakcije, opažanja do naslednjega srečanja videli, kaj je še potrebno urediti, spremeniti. Tako naju vaša podzavest sama vodi in pokaže na čem morava skupaj delati.

Sledi posvet z Apolonijo, kjer bosta začeli z uvajanjem 24 urnega bioritma našega telesa, pogledali kje je vaše telo v deficitu (v energetskem zastoju zaradi stresa), katera hrana je prava za vas in izvedli tretmaje za hitrejšo odpravo posledic.

Sledi od štiri do šest srečanj po dve uri, ki bodo enaka po strukturi - prvi del z Apolonijo in nato sledi delo s Sabino Veroniko.

 

Zakaj od pet do sedem srečanj?

 

Sprememba podzavestnih prepričanj, navad, odprava energetskih zastojev kot tudi sprememba prehrane je proces in zahteva svoj čas in delo. Nujna je tudi podpora iz najine strani kot tudi sprotno odpravljanje ugotovljenih vzrokov, prepričanj in navad. Namreč vsaka oseba je individuum in ni univerzalnega recepta, ki bi pomagal za vse, so pa tehnike, ki jih uporabljava učinkovite in preverjene ter prinašajo dolgotrajne učinke.

CENA PAKETA

Vse skupaj je potrebno okvirno od pet do sedem srečanj v presledku enega tedna do deset dni. Vsako srečanje je dolžine 120 min. Cena posameznega srečanja je 140 EUR.

ZAČNITE ZDAJ! Zdaj je čas za spremembo!

Ali želite zmanjšati stres v vašem življenju? Spremenite programe,navade, ki vam onemogočajo brezskrbno in kvalitetnejše življenje.

Se želite prijaviti? Izpolnite spodnji obrazec.

Ime in priimek *

Email *

Telefon *

Sporočilo (področje stres)

Veronika Golob

Ljubljana​​

Tel: 040-474-101

​​

info@svgolob.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© by Veronika Golob.