PAKETI - celostna obravnava in rešitve

Določenih izzivov, težav se moramo v svojem življenju lotiti celostno. K sodelovanju sem povabila Apolonijo Brin, certificirano osebno svetovalko tradicionlane kitajske medicine II. stopnje. Skupaj nudiva celosten pogled in obravnavo pri vašem izzivu, problemu. Za vas sva pripravili pakete, kjer vas celostno obravnavava in vam ponudiva ustrezne rešitve. Zakaj? Ker smo celostna bitja, ker je ključna harmonija našega telesa, uma in duha.

O Apoloniji - kdo sem:

Moje ime je Apolonija, sem certificirana svetovalka Tradicionalnega kitajskega zdravilstva (2. stopnja) - kitajska dietetika.  Moje delo je svetovanje o zdravi prehrani in izvajam določene podporne tretmaje za odpravo vaših težav. TKM ni še ena dieta v vašem življenju temveč gre tu za spremembo vaših življenjskih navad, ki vas popeljejo  do vitalnega, vitkega in zdravega dolgega življenja.

Več o Apoloniji in njenem delu si lahko preberete na linku.

​ZAKAJ SVA ZDRUŽILI MOČI?

Sama sem na svoji poti ugotovila, da včasih ni dovolj samo urediti si podzavest in um, ampak je potrebno poskrbeti tudi za svoje telo, da je le-to v ravnovesju, harmoniji, zdravo in vitalno. Presenečena sem bila koliko težav sem lahko odpravila, ko sem uredila svojo prehrano, počistila zastoje v telesu, pomagala telesu, da si povrne svojo energijo. To se odlično dopolnjuje s PSYCH-K, kjer spremenimo podzavestna prepričanja v takšna, ki vas podpirajo k željenemu življenju in spremembam. Pomembni del procesa spremembe je tudi vaša akcija, samo spremenjena prepričanja dostikrat niso dovolj, ker naše telo potrebuje tudi nove izkušnje, da je krog spremembe zaključen.

- Veronika

Pri svojem delu ugotavljam, da  lahko veliko naredimo s svojo voljo, željo po boljšem in bolj zdravem, vitalnem  življenju z  zavestnim umom. Žal nam podzavest venomer nagaja in nas odvrača od novih zdravih navad… in tudi pot  do trajnih sprememb je težja in daljša.

Sama  sem preizkusila metodo PSYCH-K na sebi in lahko vam povem, da je ta metoda res odlična in deluje. Zato sva združili najine moči in vam ponujava celosten pristop k reševanju vaših težav (podzavest, fizično telo).

Ponujava vam rešitve, ki sva jih sami preizkusili na sebi in veva da delujejo in jih želiva dati tudi vam. Na ta način boste spremenili svoje fizično, umsko in duševno telo, se znebili slabih navad, stresa, podzavestnih vzorcev in zaživeli vitalno, vitko, zdravo, mladostno in srečno dolgo življenje.

- Apolonija

Samopodoba

Se želiš z veseljem pogledati v ogledalo? Ti nagajajo nezdrave navade ali slaba in napačna prehrana? Se ti zdi, da se nimaš dovolj rada? Spremeni odnos do sebe in svoje navade.

Obvladaj stres

Ali zvečer težko zaspiš, ker ima glavo polno skrbi? Se skušaš umiriti in se osredotočiti, vendar ti misli neprestano uhajajo? Se ti zdi, da je življenje ena sama skrb in da te mora vedno nekaj skrbeti?

Veronika Golob

Ljubljana​​

Tel: 040-474-101

​​

info@svgolob.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© by Veronika Golob.