Search
  • Sabina Veronika Golob

Zakon privlačnosti - Kaj vabimo v svoje življenje


Za mano je precej turbulentno obdobje, kjer se mi je veliko stvari spremenilo, predvsem so odšle in odpadle tiste s katerimi energijsko nisem več na enaki frekvenci. Temu primerno sem to obdobje tudi zelo globoko posvetila vpogledu vase in kaj v resnici vabim v svoje življenje. Saj vam je najbrž znano, ko odhaja iz vašega življenja nekaj kar vam je znano, udobno, čeprav morda ni najboljše za vas, je potrebno kar dosti discipline, da zaupate novemu, neznanemu, ki prihaja ali še bo prišlo v vaše življenje – tudi če bo to za vas veliko boljše.Strah ali ljubezen?

In tukaj pride ta moment preizkušnje. V življenje si velikokrat želimo privabiti pozitivne, za nas boljše bolj ljubeče dogodke, ljudi, novo bolj izpolnjujočo kariero ipd. Ampak da lahko nekaj pride mora nastati prostor za to torej mora nekaj obstoječega odpasti. Ali bomo v tem trenutku zaupali in pošiljali navzven vibracijo ljubezni, hvaležnosti ali nas bo prevzel strah in negativna čustva kot so anksioznost, zaskrbljenost, žalost? Tudi sama sem se morala soočiti s tem in ob tem še korigirati določena omejujoča nezavedna prepričanja, ki so mi nagajala ob tem. Morda smo od staršev poslušali kot otrok stavke kot so »samo da imaš službo in plačo«, »bolje vrabec v roki kot golob na strehi«, in še in še. Takšna prepričanja, ki so se zapisala v naš nezavedni del lahko še dodatno otežijo spremembe k željenemu, ker imamo globoko v sebi zapisano, da je bolj varno, da ostanemo tam kjer smo, srečni ali ne.


Ključno kar sem opazila pri sebi in tudi pri drugih je zakon privlačnosti, ki ves čas deluje. Kakor razmišljamo, še bolj pomembno čustvujemo to vabimo in potenciramo v svojem življenju. Torej če damo svojo pozornost na lepe stvari se bodo te potencirale v našem življenju in obratno, če damo na slabe se bodo žal te. Večino časa smo na »avtopilotu« in sploh nismo pozorni na naše misli in kako se počutimo, kakšna so naša čustva. Prvo je potrebno se sploh zbuditi iz programa in postati pozoren na to. Sama sem opazovala katera čustva so se mi čez dan pojavila in katere misli so podžigala ta čustva. Če sem opazila misel, prepričanje, ki me ni podpiralo pri moji spremembi, sem ga s pomočjo PSYCH-K spremenila v takšnega, ki me podpira.


V preteklosti sploh nisem opazila, da sem se v resnici največ fokusirala na to kaj nočem v življenju in kaj me moti. Seveda sem s tem privabila samo še več tega, posledično sem se še bolj ukvarjala s tem ter zašla v nekakšen začaran krog. Na področjih kjer mi je šlo dobro, na njih se nisem toliko fokusirala, saj veste, dostikrat damo žal največ pozornosti tistemu, kjer še ni vse tako kot bi si želeli, namesto, da bi bili veseli in pozorni na to kar nam gre dobro in je lepo v našem življenju.


Zdaj se že zjutraj v polsnu prvo zahvalim za vse lepo, dobro v svojem življenju in skušam pogledati za kaj vse sem lahko hvaležna v svojem življenju. In to se tudi potencira. Seveda ni vsako jutro enako… včasih je to lažje včasih težje… ko je težje, pogledam, katero prepričanje, strah, navada mi nagaja ter se lotim transformacije le-te. Enako naredim vsak večer. Počasi dan za dnem opažam razliko v sebi in vse bližje sem temu, kar res sem in si želim.


Se beremo kmalu. <3

»Smo tukaj in zdaj, edini trenutek, v katerem smo živi, je sedanji.« Thich Ngat Hanh

303 views0 comments

Recent Posts

See All

Veronika Golob

Ljubljana​​

Tel: 040-474-101

​​

info@svgolob.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© by Veronika Golob.