samopodoba - pot do osebnega zadovoljstva

Kaj vpliva na to kakšna je naša samopodoba, kako vidimo sami sebe in posledično kako nas vidi naša okolica?

Poleg zavestnih dejanj imajo daleč največji vpliv na to naša podzavestna prepričanja, ki oblikujejo našo osebnost, vplivajo na naše “leče” s katerimi vidimo svet in vplivajo na naša čustva. Ta se v veliki meri oblikujejo v našem otroštvu do našega sedmega leta in so posledica vsega, kar smo povzeli, slišali od staršev in okolice, naših pozitivnih in negativnih travmatičnih doživetij ipd.

Ravno zaradi tega je samopodobo tako težko spremeniti samo na zavestni ravni in naj se še tako trudimo spremeniti določene stvari, se ponavadi ne premaknemo daleč.

Predstavljajte si, da lahko spremenite ta prepričanja direktno v podzavesti in jih prepišete z novimi, ki bolj ustrezajo vašim željam in ciljem in uskladite vaše zavestne kot tudi podzavestne programe. S PSYCH-K metodo (psihološko kineziologijo) je to možno narediti. Poleg tega je metoda hitra, učinkovita in spremeni prepričanja za vedno.

Na našo samopodobo  lahko  zelo vplivamo  s prehrano in zdravim načinom življenja. Če smo nezadovoljni s svojim fizičnim izgledom, če nam delajo težave razne težave kot so akne, kožni izpuščaji, astma, preveč ali premalo kilogramov, če imamo  boleče menstruacije, PMS, imamo  težave v menopavzi z oblivi… itd. potem nam pri naši samopodobi to dela težavo.

Tradicionalna kitajska medicina je antična veda, ki nas uči, da smo del narave, da smo del naravnega cikla in del letnih časov, življenjskih ciklov in da deluje naše telo po 24 urnem bioritmu- vsake 2 uri je aktiven en organ. S tem ko ta organ, ki takrat deluje, podpiramo in mu ne škodimo naredimo največ za svoje zdravje in vitalnost. TKM ni dieta temveč postane  del našega življenja in nam daje zdravje, vitalnost, vitkost in dolgo življenje.

 

V paket samopodoba sva vključili tako vaša prepričanja - podzavest kot tudi zdrav način prehranjevanja. S prehrano boste izvedli akcijo, ki bo podprla spremembo vaših podzavestnih prepričanj in učinek bo hiter in dolgoročen.

Kako je sestavljen paket in kako potekajo srečanja?

Da bova pomagali  vaše telo in um postaviti nazaj v ravnovesje, bova poskrbeli skupaj z vami. En del na podzavestnem nivoju in drugi del s pravilno prehrano, odpravo energetskih zastojev v telesu, spremembo navad.


Vsako srečanje boste imeli z Veroniko in nato z Apolonijo (ali obratno odvisno od tematike tedna) - z vsako po 60 min.  Srečanje bo dolgo 2 uri. 

Najprej imate posvet z Veroniko, kjer na začetku skozi pogovor ugotoviva kakšno je trenutno stanje, katera prepričanja imate trenutno glede vaše samopodobe, samozavesti, odnosa do sebe in kaj želite spremeniti - namesto tega. Takoj zatem začneva z delom na podzavesti, s spremembo omejujočih podzavestnih prepričanj. S PSYCH-K spremeniva omejujoča podzavestna prepričanja in vas osvobodiva, da se boste v prihodnje videli v luči, ki si jo želite. S tem se bo spremenil tudi odziv okolice do vas. Namreč vi s tem, ko spremenite videnje sebe, spremenite tudi odziv vseh in vsega okoli vas. Sprememba prepričanj je proces (kot lupljenje čebule - sloj za slojem), zato bova glede na vaše reakcije, opažanja do vsakega naslednjega srečanja videli, kaj je še potrebno urediti, spremeniti. Tako naju vaša podzavest sama vodi in pokaže na čem morava skupaj delati.

Sledi posvet z Apolonijo, kjer bova začeli s spremembo prehrane. Najina srečanja bova začeli z uvajanjem 24 urnega bioritma našega telesa, pogledali katera morfologija ste, katera hrana je prava za vas in izvedli tretmaje za hitrejšo odpravo posledic.

Sledi od štiri do šest srečanj po dve uri, ki bodo enaka po strukturi - prvi del z Apolonijo in nato sledi delo z Veroniko.

Zakaj od pet do sedem srečanj?

Sprememba podzavestnih prepričanj, navad, odprava energetskih zastojev kot tudi sprememba prehrane je proces in zahteva svoj čas in delo. Nujna je tudi podpora iz najine strani kot tudi sprotno odpravljanje ugotovljenih vzrokov, prepričanj in navad. Namreč vsaka oseba je individuum in ni univerzalnega recepta, ki bi pomagal za vse, so pa tehnike, ki jih uporabljava učinkovite in preverjene ter prinašajo dolgotrajne učinke.

CENA PAKETA

Vse skupaj je potrebno okvirno od pet do sedem srečanj v presledku enega tedna do deset dni. Vsako srečanje je dolžine 120 min. Cena posameznega srečanja je 140 EUR.

ZAČNITE ZDAJ! Zdaj je čas za spremembo!

Ali želite živeti preostanek življenja na način kot ga zdaj? Spremenite programe, ki vam onemogočajo življenje, ki si ga zares zaslužite in želite.

Se želite prijaviti? Izpolnite spodnji obrazec.

Ime in priimek *

Email *

Telefon *

Sporočilo (področje samopodoba)

Veronika Golob

Ljubljana​​

Tel: 040-474-101

​​

info@svgolob.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© by Veronika Golob.